114 (фб)
(0)

Централен комитет на Единствена Македонија: Талат Џафери објави војна, мораме уште еднаш да се пресметаме со радикалните Албанци

Централниот комитет на Единствена Македонија како највисоко одлучувачи орган на партијата помеѓу два конгреса, на итна и вонредна седница..