Фотографија
(0)

Бачев го кани Каракачанов на дуел за вистината за македонските јаничари кои не издржале во историјата и за татарското потекло на Бугарите

Покана, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, среда, 6 мај 2020 Лидерор на Единствена Маке..

3
(0)

Единствена Македонија до Бугарија: Оставете ги на мира Македонците, спремни сме да ви ги подариме Малески, Георгиевски, Бучковски и Заев

Република Бугарија јавно ја соопшти својата позиција дека патот на Република Македонија за членство во Европската Унија подразбира целос..

60
(0)

Единствена Македонија до владата: Кога е бал нека е маскенбал, намалете го коефициентот на платите на уставните судии од 4% на 0.5%

Безобразието на Уставниот суд продолжува. По запирањето на Уредбата на владата за исплата на минимални плати од 14.500 денари на уставните су..

Фотографија,,,
(0)

Единствена Македонија до Заев: Побарај на собраниската седница уставобранителите да си заминат дома, си ја исполни желбата за одмазда

Единствена Македонија ја повикува власта на СДСМ и Зоран Заев на евентуалната седница со свикување на веќе распуштениот парламент да ги ам..