115 (фб)
(0)

Единствена Македонија до Заев: Престани со бламажата оти Македонија нема да стане членка на НАТО, ниту ќе го промени името

Единствена Македонија и македонскиот народ се наполно свесни дека Зоран Заев е во очајнички обид за распродажба на се што е македонско, меѓ..