Собрание 111
(0)

ФОТО: Бачев, Мицов, Угриновски, Николов и Јованчев пред Собрание запалија свеќа – испратија последен поздрав за Саздо

Почит, Единствена Македонија Јанко Бачев, Стефан Влахов Мицов, Драган Угриновски, Ацо Николов и Зоран Јованчев Скопје, вторник, 10 јули 2018 Ми..

115 (фб)
(0)

Единствена Македонија до Мицковски: Веќе поднесовме закон за амнестија на уставобранителите во Собранието, само започнете ја постапката

Единствена Македонија ја поздравува синоќешната изјава на Христијан Мицковски дека ВМРО-ДПМНЕ ќе изготви закон за амнестија за лицата уче..