115 (фб)
(0)

Последен повик до пратениците – буџетските пари за партиите да се делат според бројот на членови, а не по број на пратеници

Собранието на Република Македонија вечерва ќе расправа меѓудругото и за измените за законот за финансирање на политичките партии. Според ..