Фотографија 2
(0)

Единствена Македонија до пратениците на ВМРО-ДПМНЕ: Издржете, не им било лесно и на Делчев, Карев, Питу Гули, Кузман, Ченто

Единствена Македонија силно верува дека пратениците на ВМРО-ДПМНЕ ќе ги издржат силните притисоци за да гласаат за уставните измени со што..

101
(0)

(ФОТО) Седница на Централниот комитет на Единствена Македонија: ЦК и сите 62 комитети со силна подршка за Бачев, кодошот Влахов-Мицов беше само лоша епизода во партијата

Централниот комитет на Единствена Македонија како највисоко одлучувачки орган на партијата меѓу два конгреса, денес, недела, 14 октомври 2018..

Фотографија 1
(0)

(ФОТО) Седница на Централниот комитет на Единствена Македонија: Спремни сме за избори во секое време кога и да се одржат

Централниот комитет на Единствена Македонија како највисоко одлучувачки орган на партијата меѓу два конгреса, денес, недела, 14 октомври 2018..

31
(0)

Честитка од претседателот Бачев: 11 Октомври е ден кој не задолжува да ги победиме непријателите на македонското дело

-„Денес над Македонија се раѓа ново сонце на слободата започна на 11 октомври 1941 година со вооруженото востание против фашистичкот окупато..