115 (фб)
(0)

Провокација од пучистичката власт: Терористот Џафери пред споменикот на Ченто, а Јане Ченто политички затвореник во Шутка

Марионетската власт во Скопје и на денот на најголемиот македонски национален празник Илинден со голема провокација на антимакедонска ос..