Фотографија
(0)

Заев да каже по кој член од Уставот и законите ќе потроши преку 10 милиони евра само за владина кампања за референдумот

Марионетската влада во Скопје ги задолжи сите министерства и другите органи на државната управа да одвојат средства за кампања за референ..

х. Континентал, 5 август 2018
(0)

Заев лаже штом ќе зине – се сретнал со македонски организации од странство, а на средбата немаше македонски организации

Зоран Заев продолжува да влегува од лага во лага и да лаже на очиглед на целокупната македонска јавност. Заев вчера беше жив фатен во нова л..