3
(0)

Единствена Македонија до Бугарија: Оставете ги на мира Македонците, спремни сме да ви ги подариме Малески, Георгиевски, Бучковски и Заев

Република Бугарија јавно ја соопшти својата позиција дека патот на Република Македонија за членство во Европската Унија подразбира целос..

60
(0)

Единствена Македонија до владата: Кога е бал нека е маскенбал, намалете го коефициентот на платите на уставните судии од 4% на 0.5%

Безобразието на Уставниот суд продолжува. По запирањето на Уредбата на владата за исплата на минимални плати од 14.500 денари на уставните су..

Фотографија,,,
(0)

Единствена Македонија до Заев: Побарај на собраниската седница уставобранителите да си заминат дома, си ја исполни желбата за одмазда

Единствена Македонија ја повикува власта на СДСМ и Зоран Заев на евентуалната седница со свикување на веќе распуштениот парламент да ги ам..

94431733_2695553174095516_778966785272578048_o
(0)

Единствена Македонија: СДСМ и Зоран Заев го губат компасот, го сметаат за голем успех тоа што Бугарија и Грција не множат со нула

Единствена Македонија во име на Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ реагира на соопштението на СДСМ со кое владеачката па..

Фотографија,,,
(0)

Билјана Џинго: Стопанската комора ги испомешала работите, нивните олигарси во криза треба да дават, а не да земат од народот

Во ова тешко време на кризата со коронавирусот, народот со неверување ја слуша најновата иницијатива од Стопанската комора на Македонија з..