1
(0)

Жителите на Пробиштип го препознаа предавството на власта, Платформата на Единствена Македонија е последната надеж

Караванот на Единствена Македонија денес, сабота, 30 мај 2020 беше во Пробиштип каде претседателот Бачев, генералниот секретар Ацо Николовски..

30
(0)

Бачев: Со македонските свети заштитници Кирил и Методиј ќе ги поразиме во обидот за рушење на македонскиот народ и црква

Честитка, Коалиција „Никогаш северна – само Македонија“ проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, недела, 24 ма..

photo
(0)

Бачев до Пендаровски: Со две македонски и пет албански партии дефакто го укина плурализмот и ги забрани опозициските партии, тоа не ве спасува

Реакција, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, сабота, 16 мај 2020 Претседателот на Единс..

3
(0)

Единствена Македонија до Пендаровски: Како не ти е срам, покани две македонски и дури пет албански партии, во која држава живееш

Нелигитимниот претседател Стево Пендаровски избран со само 23 отсто од запишаните избирачи од кои голем дел албанци, е голем срам за Македо..

115 (фб)
(0)

Единствена Македонија до актерите на утрешната средба кај Пендаровски: Прифатете електронско гласање и ајде сите на избори

Единствена Македонија во пресрет на утрешната т.н. лидерска средба кај Стево Пендаровски го реафирмира барањето за електронско гласање шт..