Битола 5, 15.09.2018
(0)

Бачев од Битола: Ова не е битка за лидери, ние сме небитни, ова е битка за опстанок на цел еден народ, битка за Македонија

Караванот на Кризниот штаб против референдумот во сабота, 15 септември 2018, во рамките на кампањата „Македонија-бојкотира„ имаше митинзи во..

Фотографија,
(0)

Кризниот штаб против референдумот во Кичево и Гостивар: На 30 септември да бојкотираме и да ја сочуваме македонска Македонија

Караванот на Кризниот штаб против референдумот синоќа во рамките на кампањата „Македонија-бојкотира„ беше на средби со граѓаните на општ..

Фотографија
(0)

Бачев во Валандово, Дојран, Богданци и Гевгелија: На 30 септември, сите заедно, старо и младо, машко и женско да бојкотираме

Караванот на Кризниот штаб против референдумот вчера имаше средби со граѓаните на општинте Валандово, Дојран, Богданци и Гевгелија. Општ в..

f15
(0)

Кризниот штаб против референдумот до ВМРО-ДПМНЕ: Македонскиот народ очекува да го израдувате со одлука за бојкот на референудмот

Кризниот штаб против референдумот очекува од ВМРО-ДПМНЕ денеска да го израдува народот со единствено исправната одлука, а тоа е одлука за б..