f15
(0)

Кој пратеник од ВМРО-ДПМНМЕ ќе гласа за промена на уставот, нема да стигне ниту до границата при обидот за бегство од државата

Македонскиот народ и поголем дел од граѓаните на Република Македонија на референдумот во неделата јасно порачаа дека не сакаат членство в..

Струмица 25, 27.09.2018
(0)

Бачев од Костурино и Струмица: Ова не е битка за лидери, ова не е битка за Јанко Бачев, јас сум небитен, ова не е битка за власт, ова е битка за Македонија, битка за Македонците (ВИДЕО + ФОТО)

Караванот на Кризниот штаб против референдумот кој води референдумска кампања под слоганот „Македонија Бојкотира„ вечерва, четврток, 27 с..

Прилеп 1, 23.09.2018
(0)

„Македонија – Бојкотира„ од Крушево, Кривогаштани и Прилеп: Борбата референдумот да не успее е света должност за секој македонец

Караванот на Кризниот штаб против референдумот во рамките на кампањата „Македонија-бојкотира„ имаше митинзи во општините Крушево, Криво..

Фотографија
(0)

(ФОТО) „Македонија – Бојкотира„ од Дебарца, Вевчани, Струга и Охрид: Нека не следат и прислушкуваат само да не ни го скршат духот

Караванот на Кризниот штаб против референдумот во рамките на кампањата „Македонија-бојкотира„ имаше средби, собири и митинзи во општинит..