фотографија,
(0)

Единствена Македонија до пучистичката влада: Џабе ги вклучувате и белосветските дипломатски битанги, референдумот нема да успее

Пучистичката власт во Скопје е во целосен очај и паника бидејќи знае дека македонскиот народ и поголем дел од граѓаните нема да излезат на ..

31
(0)

Пучистичката влада повторно бара апсење на Бачев оти рекол Шиптари, а не им смета кога не викаат Северномакедонци, Славофони, Бајрамовци, Фиромани…

Пучистичката влада во Скопје дефинитивно не е македонска штом во денешната реакција се потресе од зборот Шиптари во изјавата на претседат..

Фотографија
(0)

Заев да каже по кој член од Уставот и законите ќе потроши преку 10 милиони евра само за владина кампања за референдумот

Марионетската влада во Скопје ги задолжи сите министерства и другите органи на државната управа да одвојат средства за кампања за референ..