Фотографија 2
(0)

Единствена Македонија до пратениците на ВМРО-ДПМНЕ: Издржете, не им било лесно и на Делчев, Карев, Питу Гули, Кузман, Ченто

Единствена Македонија силно верува дека пратениците на ВМРО-ДПМНЕ ќе ги издржат силните притисоци за да гласаат за уставните измени со што..

101
(0)

(ФОТО) Седница на Централниот комитет на Единствена Македонија: ЦК и сите 62 комитети со силна подршка за Бачев, кодошот Влахов-Мицов беше само лоша епизода во партијата

Централниот комитет на Единствена Македонија како највисоко одлучувачки орган на партијата меѓу два конгреса, денес, недела, 14 октомври 2018..

201
(0)

(ВИДЕО) Заев ја срами Македонија, трговија со слободата на уставобранителите за уставни измени е антимакедонски чин

Прес конференција, Единствена Македонија Драган Угриновски, член на Извршниот комитет на Единствена Македонија Скопје, вторник, 16 октомвр..

Фотографија 1
(0)

(ФОТО) Седница на Централниот комитет на Единствена Македонија: Спремни сме за избори во секое време кога и да се одржат

Централниот комитет на Единствена Македонија како највисоко одлучувачки орган на партијата меѓу два конгреса, денес, недела, 14 октомври 2018..

31
(0)

Честитка од претседателот Бачев: 11 Октомври е ден кој не задолжува да ги победиме непријателите на македонското дело

-„Денес над Македонија се раѓа ново сонце на слободата започна на 11 октомври 1941 година со вооруженото востание против фашистичкот окупато..