Фотографија 1
(0)

ТВ дуелот покажа дека Заев и Мицковски се за промена на името, дека се марионети на НАТО и дека се посттранзициски бандити

Синоќешниот телевизиски дуел меѓу Зоран Заев и Христијан Мицковски потврди дека се на исти позиции за богатењето од позиција на власт, за п..

Фотографија 1
(0)

Тежок и тажен ден за Македонија, странскиот измеќар Заев си ја исполни желбата за одмазда спрема уставобранителите

Вчера во Кривичниот суд во Скопје беше тежок и тажен ден за Македонија со изречените затворски казни од повеќе од два века за уставобраните..

4. Прес, 19.02.2019
(0)

Филип Петровски обезбеди 16.300 потписи, поседуваме цврсти докази за криминалното спречување на кандидатурата на Петровски

Ја информираме јавноста дека реалната состојба со потписите за кандидатурата на д-р Филип Петровски воопшто не одговара на официјалната п..