ТВ Нова, 15 јуни 2018
(0)

МВР постапува селективно, го испитува само следењето на Пендаровски а не и следењето на Бачев од параполициски структури

Единствена Македонија очекува од МВР да ги открие лицата кои вршат тајно следење на политичките неистомисленици за партиски потреби, а по ..

Фотографија,
(0)

Бачев му пиша на Иванов: За Македонија се работи, имајте храброст и испратете паралелно писмо со она на Заев до Обединетите нации

Отворено писмо до претседателот на Републка Македонија д-р Ѓорге Иванов д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, сред..

1
(0)

Централниот комитет на Единствена Македонија донесе одлука да го подржи Филип Петровски за кандидат за претседател

Централниот комитет на Единствена Македонија како највисоко одлучувачки орган на партијата помеѓу два конгреса, денес, недела, 10 февруари ..

115 (фб)
(0)

Заев ги обештетува лозарите од буџетот а не бара одговорност за винарските визби кои го украле грозјето на лозарите

Од вчерашната 119-седница на Владата произлезе скандалозна иформација дека одземеното грозје на лозарите од тиквешкот регион за 2014, 2015 и 2016 ..

Фотографија,
(0)

Бачев и Петровски им пишаа на Ердоган и Орбан: Помогнете да ја спречиме марионетската власт во Скопје да избрише се што е македонско

Претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев и кандидатот за претседател од „Македонија-Блокира„ на претстојните избори Филип Пет..