Фотографија 1
(0)

Тежок и тажен ден за Македонија, странскиот измеќар Заев си ја исполни желбата за одмазда спрема уставобранителите

Вчера во Кривичниот суд во Скопје беше тежок и тажен ден за Македонија со изречените затворски казни од повеќе од два века за уставобраните..

4. Прес, 19.02.2019
(0)

Филип Петровски обезбеди 16.300 потписи, поседуваме цврсти докази за криминалното спречување на кандидатурата на Петровски

Ја информираме јавноста дека реалната состојба со потписите за кандидатурата на д-р Филип Петровски воопшто не одговара на официјалната п..

Фотографија
(0)

Заев и Мицковски вечерва да и простат на Ивона за затаениот данок за гаќите откако 5,5, милијарди евра украдени остануваат нечепнати

Единствена Македонија и македонскиот народ ги осудуваат т.н. лидерски средби на Христијан Мицковски и Зоран Заев од партијата „Погреб за М..

ТВ Нова, 15 јуни 2018
(0)

МВР постапува селективно, го испитува само следењето на Пендаровски а не и следењето на Бачев од параполициски структури

Единствена Македонија очекува од МВР да ги открие лицата кои вршат тајно следење на политичките неистомисленици за партиски потреби, а по ..

Фотографија,
(0)

Бачев му пиша на Иванов: За Македонија се работи, имајте храброст и испратете паралелно писмо со она на Заев до Обединетите нации

Отворено писмо до претседателот на Републка Македонија д-р Ѓорге Иванов д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, сред..

1
(0)

Централниот комитет на Единствена Македонија донесе одлука да го подржи Филип Петровски за кандидат за претседател

Централниот комитет на Единствена Македонија како највисоко одлучувачки орган на партијата помеѓу два конгреса, денес, недела, 10 февруари ..