115 (фб)
(0)

За цел свет сме срамна приказна како марионетскиот премиер Заев ја продаде Македонија за своето криминално богатење

Европската Унија и марионетскиот премиер Зоран Заев на голема врата убедуваа дека штом се постигне Договорот со Грција се отвора патот за ..

31
(0)

Велигденска честитка од Бачев: Преку Христос божјата љубов победи над божјиот гнев, преку македонскиот народ ќе победи Македонија над странските измеќари кои рушат се што е македонско

„Во името на Единстена Македонија и во свое лично име упатувам честитки до сите православни христијани по повод најголемиот христијански ..