115 (фб)
(0)

Единствена Македонија ги кани Столтенберг и Заев да дојдат на пречекот на Вардар од Македонија и да го видат одговорот на народот

Единствена Македонија го охрабрува генералниот секретар на НАТО Јенс Столтенберг да ја продолжи својата посета на марионетската власт во ..