photo
(0)

Единствена Македонија до пратениците: Кога не прифаќате нов изборен модел, прифатете барем забрана за предизборно коалицирање

Промената на изборниот модел од шест во една изборна единица е блокирана во Собранието со илјадници амандмани. Но, ги повикуваме пратеници..

38
(0)

Звонко Петрески е нов претседател на ОК Единствена Македонија Прилеп, Мартина Станојоска е нова претседателка на ОК Унија на Жени Прилеп

Вечерва, 01.02.2020,  во партискиот штаб во Прилеп се одржи Изборно собрание за избор на Општинскиот комитет на Единствена Македонија Прилеп и и..

14
(0)

Единствена Македонија до власта и амбасадорите: Престанете да лажете дека Преспанскиот договор не може да се поништи

Власта на Зоран Заев и одредени амбасадори во Скопје мора да се во очај што во изминатите денови водат силна медиумска кампања дека Преспан..