Фотографија,
(0)

Единствена Македонија до ДИК: Кога веќе барате промени на Изборниот законик, предложете дијаспората да гласа по електронски пат

Државната изборна комисија најави дека до крајот на месецот ќе поднесе иницијатива со конкретни предлози за менување на Изборниот законик..

115 (фб)
(0)

За цел свет сме срамна приказна како марионетскиот премиер Заев ја продаде Македонија за своето криминално богатење

Европската Унија и марионетскиот премиер Зоран Заев на голема врата убедуваа дека штом се постигне Договорот со Грција се отвора патот за ..