114
(0)

Единствена Македонија до Бугарија: Гоце Делчев да почива во мир, спремни сме да ви ги подариме Зоран Заев и Љубчо Георгиевски

Бугарски академици, историчари, политичари сегашни и поранешни, деновиве водат агресивна кампања за сквернавење на ликот и делото на апост..

115 (фб)
(0)

Заев пак излажа од Берлин за датум за преговори, вистината е дека се троши неговата употребна вредност кај странските газди

Веќе стана практика марионета Зоран Заев, а отвори уста да излаже. Така беше и по вчерашната средба со Анѓела Меркел  по која Заев бомбастич..

115 (фб)
(0)

Единствена Македонија до македонските историчари: Не се плашете и кажете ја вистината која ја знае цел свет дека Бугарите имаат татарско потекло

Единствена Македонија со неверување гледа колку барањата на членовите од бугарска страна во македонско-бугарската комисија за ревизија н..