Фотографија
(0)

Бачев му пиша на Макрон: Очекувам да останете на вашата храбра одлука – нема членство во ЕУ преку национално предавство

Писмо, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, среда, 16 октомври 2019 Почитуван г-не претсед..

115 (фб)
(0)

Единствена Македонија до Заев: Вразуми се и стави мораториум за НАТО и ЕУ и договорите со Бугарија и Грција до следните избори

На Зоран Заев устата му е полна со фалби дека со договорите со Бугарија и Грција ги решил проблемите, дека нема повеќе отворени прашања со о..

101
(0)

Бачев до Помпео: Извини Мајк, морално е, Македонија не ја водат руски ботови и кинеско влијание туку вашите измеќари во Македонија

-„ Слушнав дека државниот секретар на САД Мајк Помпео во рамките на неговата посета на Македонија изјави дека македонските граѓани треба д..