24
(0)

Бачев: Единствена Македонија полага корени во историското ВМРО и никогаш нема да ја предаде крвта на илјадници вмровци во историјата

Честитка, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, среда, 23 Октомври 2019 – „Дозволете во ..

115 (фб)
(0)

Единствена Македонија до Пендаровски: Како не ти е срам, покани две македонски и пет албански партии, во која држава живееш

Стево Пендаровски е голем срам за Македонија. Пендаровски заборавил во која држава живее со поканата на гости кај него за изборите да одлуч..