6
(0)

Стружани порачаа: Сега е моментот да го поништиме предавството на Струга од 2004, Платформата на Единствена Македонија е нашата надеж

Караванот на Единствена Македонија ја посети и Струга каде тимот предводен од претседателот на партијата Јанко Бачев ја подели Платформат..

1
(0)

Охриѓани го препознаа националното предавство и порачаа дека Платформата на Единствена Македонија е последната надеж

Караванот на Единствена Македонија во Охрид на средби со народот каде тимот предводен од претседателот на партијата Јанко Бачев поделија ..

5
(0)

Прилепчани порачаа: Платформата „Битка за Македонија„ е нашиот план за Македонија, остануваме на браникот на Татковината

Караванот на Единствена Македонија „Битка за Македонија“, денеска, сабота, 16 ноември 2019 беше во Прилеп каде тимот предводен од претседате..