24
(0)

Бачев: Единствена Македонија полага корени во историското ВМРО и никогаш нема да ја предаде крвта на илјадници вмровци во историјата

Честитка, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, среда, 23 Октомври 2019 – „Дозволете во ..

115 (фб)
(0)

Единствена Македонија до Пендаровски: Како не ти е срам, покани две македонски и пет албански партии, во која држава живееш

Стево Пендаровски е голем срам за Македонија. Пендаровски заборавил во која држава живее со поканата на гости кај него за изборите да одлуч..

Фотографија
(0)

Бачев му пиша на Макрон: Очекувам да останете на вашата храбра одлука – нема членство во ЕУ преку национално предавство

Писмо, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, среда, 16 октомври 2019 Почитуван г-не претсед..

115 (фб)
(0)

Единствена Македонија до Заев: Вразуми се и стави мораториум за НАТО и ЕУ и договорите со Бугарија и Грција до следните избори

На Зоран Заев устата му е полна со фалби дека со договорите со Бугарија и Грција ги решил проблемите, дека нема повеќе отворени прашања со о..