Фотографија
(0)

Бачев со честитка за Свети Сава: Српската заедница е на правата страна и заедно ќе ја победиме Битката за Македонија и Македонците

Честитка, Единствена Македонија порф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, понеделник, 27 јануари 2020 –„Дозволет..

2
(0)

Бачев: На овој тажен ден се заветив, а Митрополитот Агатангел изрази самоподржаност, се сложивме за поништување на антимакедонските договори

Изјава, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, сабота, 11 јануари 2019 Претседателот на Еди..