фотографија
(0)

Обраќање на Бачев до Заев: Како опозиционер велеше дека Мијалков украл милијарди евра, колку евра му конфискува досега од украденото?

Обраќање, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, сабота, 27 февруари 2021 Претседателот на ..

Фотографија
(0)

Националниот Блок „Не отворам врата“ поднесе иницијатива до Уставниот суд за поништување на членови од Законот за попис

Изјава, Национален Блок „Не отворам врата“ проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, среда, 24 февруари 2021 Национа..

115 (фб)
(0)

Единствена Македонија до Заев: Ич не се сеќирај за бегството на Мијалков, тука е украденото и хотелот Мериот, повели ти си на потег

Единствена Македонија го охрабрува Зоран Заев ич да не се сеќира за бегството на Мијалков, а народот ќе биде многу среќен ако Заев го спрове..

3
(0)

Единствена Македонија до Заев: Дали при приемот на вакцини од Србија, почуствува и малку срам што НАТО те остави на цедило и те тумба на првата кривина

Единствена Македонија го прашува Зоран Заев дали денеска при примањето на вакцини од Србија почуствува барем малку непријатност и срам шт..

41
(0)

Единствена Македонија: Продолжуваат привилегиите на Спасовски и врвот на МВР – по бесплатната храна добиваат и зголемена плата од 30 отсто

Пред дава дена ја информиравме јавноста дека Оливер Спасовски, негови заменик Назим Буши, државната секретарка во МВР Магдалена Несторовс..