13

Љупчо Столевски е нов претседател на ОК Единствена Македонија Тетово – Фотогалерија

Jan 28 2020
(0) Comments

Вечерва, вторник, 28 јануари 2020 во просториите на Општинскиот комитет на Единствена Македонија во Тетово за нов претседател на Општинскиот комитет Тетово е избран Љупчо Столевски. На настанот присуствуваа претседателот на партијата Јанко Бачев и генералниот секретар Ацо Николовски.

Имено, со тоа се спроведува одлуката на Извршниот комитет на Единствена Македонија за генерален реизбор во 42 општински комитети на партијата.

Единствена Македонија е најсилната трета партија која може да го сруши двопартизмот на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ. Затоа, продолжуваме да бидеме отворени за секој со желба за политички активизам и борба, посебно сега кога Македонија преживува најтешки моменти од кога било досега!

Центар за комуникации на Единствена Македонија
Скопје, вторник, 28 јанаури 2020

 

 

image_print