Четврти ден во Москва: Бачев и Мицов во седиштето на Единствена Русија

Четврти ден од посетата на Делегацијата на Единствена Македонија на Москва. Денес, недела, 15 април 2018, претседателот и заменик претседателот на Единствена Македонија, Јанко Бачев и Стефан Влахов Мицов, во седиштето на владеачката руска партија Единствена Русија.