100

ФОТО: Бачев, Мицов, Угриновски, Николовски и Јованчев на протесниот марш – Правда за Саздо

Jul 17 2018
(0) Comments

Протестен марш, Единствена Македонија
Јанко Бачев, Стефан Влахов Мицов, Ацо Николовски, Драган Угриновски, Зоран Јованчев
Скопје, понеделник, 16 јули 2018

Дел од раководството на Единствена Македонија, Јанко Бачев, Стефан Влахов Мицов, Драган Угриновски, Ацо Николовски Зоран Јованчев, вечерва, понеделник, 16 јули 2018 на протесниот марш пред Основното јавно обвинителство и Министерството за внатрешни работи во организација на навивачката група „Комити“ за неселективна правда и објективно известување.

image_print