Драчево 2, 28 ноември 2018

Формиран Месниот комитет на Единствена Македонија во Драчево

Nov 30 2018
(0) Comments

Дел од раководтството на Единствена Македонија, вечерва, среда, 28 ноември 2018 беше во Драчево на официјализирањето на Месниот комитет на партијата во Драчево. Со сегашните 62 општински организации од кои 52 општински комитети во земјата и десет Задгранични комитети во дијаспората, многу бргу Единствена Македонија речиси целосно ќе ја покрие земјата со општински организации.

image_print