Фотографија

„Македонија-Блокира“ протестираше пред домот на пратеничката Емилија Александрова

Jan 03 2019
(0) Comments

„Македонија – Блокира„ денес, четврток, 3 јануари 2019 организираше собир пред домот на пратеничката Емилија Александрова која е една од 8-те пребегани и уценети пратеници. На протестот требаше да и биде предадено писмо на пратеничката Александрова зошто не треба да гласа за уставните измени, меѓутоа, бевме информирани дека Александрова го напуштила домот и била на друга локација. Пред домот на Александрова иаше големо полициско присуство.

Говорот на претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев пред домот на пратеничката Емилија Александрова, четврток, 3 јануари 2019

Говорот на претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев пред домот на пратеничката Емилија Александрова, четврток, 3 јануари 2019

Posted by Единствена Македонија on Thursday, January 3, 2019

„Македонија-Блокира„ пред домот на пратеничката Емилија Александрова, четврток, 3 јануаро 2019

„Македонија-Блокира„ пред домот на пратеничката Емилија Александрова, четврток, 3 јануаро 2019

Posted by Единствена Македонија on Thursday, January 3, 2019

Скопје, четврток, 3 јануари 2018

Медиуми:

А1 он

Макфакс

МКД

1 ТВ

Либертас

Скопје 1

Прес 24

Центар 

Фактор

Весник

Вечер

Судство

Вести 24

Макпрес

Точка

24 Инфо

Тајм

Вести

Дејли

Грид

image_print