2

Караванот на Единствена Македонија „Битка за Македонија„ со пазарџиите во Гевгелија

Nov 14 2019
(0) Comments

Караванот на Единствена Македонија насловен како „Битка за Македонија„ на средби со пазарџиите во Гевгелија каде се делеше Платформата на Единствена Македонија. Гевгеличани порачаа дека Платформата е голема надеж за Македонија и Македонците. Според планот, Платформата до крајот на годината во 100.000 примероци ќе биде поделена во секое поголемо населено место во Македонија!

Центар за комуникации на Единствена Македонија
Гевгелија, четврток, 14 ноември 2019

 

image_print