115 (фб)

Заев наместо подобар живот, од НАТО и ЕУ носи само лоши работи – хомосексуализам, дрога, проституција

Jul 01 2019
(0) Comments

Марионетскиот премиер Зоран Заев секојдневно ја бомбардира јавноста дека Македонија отвора светла страница и економски напредок, се доближува до НАТО и ЕУ од каде ќе се истурат милијарди евра во Македонија и сите ќе бидат среќни и весели.

Веќе стана практика марионетата Зоран Заев, а отвори уста да излаже. Наместо подобар живот, Заев од НАТО и ЕУ носи само лоши работи, како, хомосексуализам, дрога, проституција, секојдневни убиства, грабеж на народни пари, безаконие, криминал и корупција…

Марионетата Заев од вчера тргна да ги руши и македонските традиционални и семејни вредности со финансиската и морална подршка од власта на т.н. парада на гордоста на луѓето со поинаква природна ориентација.

За Единствена Македонија нема дилема. Заедно со македонскиот народ и државјаните на Република Македонија остануваме на првата линија во поткрепа на традицијата, бракот и семејството. Како одговорна партија, новата легална власт на Единствена Македонија ќе овозможи соодветен инстиуционален третман на луѓето со поинаква природна ориентација во обидот за нивно враќање во нормалното и прифатливото.

Центар за комуникации на Единствена Македонија
Скопје, недела, 30 јуни 2019

Медиуми:

А1 он

Макфакс

Точка

Скопје 1

24 Инфо

Фокус

Тајм

Вести

Дејли

Грид

image_print