115 (фб)

Единствена Македонија до странскиот измеќар Заев: Ајде да се соочиме со народот на предвремени парламентарни избори

Jan 13 2019
(0) Comments

Марионетата Зоран Заев со бришење на се што е македонско ја фрли Македонија на колена наспроти референдумската народна воља против бришење на светото македонско име, идентитетот, историјата и традицијата на македонскиот народ.

Странскиот измеќар Заев сака влез во НАТО заради заштита на украденото од позиција на власт бидејќи НАТО не го интересира грабежот туку сака само марионети кој верно ќе му служат во геноцидниот проект за уништување на македонскиот народ.

Измеќарот Заев сака во НАТО за да ја уништи традиционална Македонија со либералните вредности на НАТО кои наскоро ќе ги воведе како што се  хомосексуализам, истополови бракови, посвојување на деца од истополови бракови, дрогирана младина…

Цел свет знае дека марионетската власт на Заев е инсталирана од странски центар и не ја отсликува вољата на бирачите и затоа единствено решение се предвремени парламентарни избори заедно со претседателските избори.

Единствена Македонија подржува нови парламентарни избори без оглед на последните дискриминаторски измени на Изборниот законик, со кои, за време на избори партиите во медиумите добиваат девет минути кампања на секој час емитувана програма финансирана од буџетот од кои четири минути за власта СДСМ, четири минути за опозицијата во парламентот ВМРО-ДПМНЕ и само една минута за сите останати партии.

Странскиот измеќар Заев се фали во јавноста дека ќе победел на наредните избори, па, ајде да се соочиме со народот на избори за исторскта иднина на Република Македонија.

Центар за комуникации на Единствена Македонија
Скопје, недела, 13 јануари 2018

Медиуми:

А1 он

Макфакс

4Новости

Скопје 1

Вести 24

Актуелно 24

ТВ 21

24 Инфо

Тајм

Вести

Дејли

Грид

image_print