Канал 77, 21.07.2018

Бачев во „Стадион“ на Канал 77: Сојузот со Русија е природна средина за нашиот опстанок и просперитет

Jul 29 2018
(0) Comments

Интервју, Единствена Македонија
д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија
Скопје, сабота, 21 јули 2018

Претседателот на Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев денес, сабота, 21 јули 2018 гостуваше во емисијата „Стадион„ со новинарката Весна Коловска на Радио Канал 77 на тема: „Алтернативата на НАТО“.

 

image_print