Предизборно обраќање на Бачев: Мицкоски и Заев се два столба на една фудбалска статива кои ја рушат Македонија

Обраќање, Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“
проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија
Скопје, недела, 12 јули 2020