Фото 11

Предизборно обраќање на Бачев: Мицкоски и Заев се два столба на една фудбалска статива кои ја рушат Македонија

Jul 12 2020
(0) Comments

Обраќање, Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“
проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија
Скопје, недела, 12 јули 2020

image_print