21

Единствена Македонија ја објави Платформата, од денеска започнува финалната битка за Македонија

Oct 28 2019
(0) Comments

Единствена Македонија, денес, недела, 27 октомври 2019, на прес конференција ја објави Платформата „Битка за Република Македонија“. Платформата е отпечатена во 100.000 примероци. Караванот на Единствена Македонија ќе го посети секое населено место во Републиката, со цел, Платформата да биде поделена на што поголем број луѓе. 

Еве ја Платформата на Единстевна Македонија, која, всушност е нашата визија и план за македонскиот народ и државјаните на Република Македонија.

 

 

Целото видео од прес конференцијата

image_print