Фото

(ВИДЕО) Бачев до ДИК: Вие не сте битните, вие сте само марионети кои треба да го извршат фалсификатот

Jul 19 2020
(0) Comments

Седница на ДИК, Коалиција „Никогаш северна – само Македонија“
проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија
Скопје, недела, 19 јули 2020

Жестока расправа во Државната изборна комисија. Претседателот на Единствена Македонија во име на Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ на седница на ДИК ги образложи приговорите на коалицијата. 

Центар за комуникации на Единствена Македонија
Скопје, недела, 19 јули 2020

Медиуми:

Скопје 1

Македонски весник

ТВ 24

ТВ 21

Нетпрес

ТВ Канал 5

Фактор

Охрид 1

Цивил медиа

4 новости

Грид

Тајм

Вести

image_print