25

Бачев: Ти благодарам Емануел, паметен потег, сега на изборите на потег сме ние Македонците

Oct 19 2019
(0) Comments

Изјава, Единствена Македонија
проф. д-р Јанко Бачев, претседател на единствена Макеоднија
Скопје, сабота, 19 октовмри 2019

Изјава на претседателот на Единствена Македонија, проф, д-р Јанко Бачев по повод одлуката на францускиот претседател Емануел Макрон за блокирање на датумот за преговори со ЕУ и најавата на Заев за нови избори!

image_print