Фото 7

Бачев од Куманово: Гласајте за Единствена Македонија и Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ и бројот 11 да си ја вратиме државата назад

Jul 03 2020
(0) Comments

Изјави, Единствена Македонија и Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“
проф. д-р Јанко Бачев претседател на Единствена Македонија, проф. д-р Јове Кекеновски претседател на ФРОДЕМ
Куманово, петок, 3 јули 2020

Караванот на Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија, денес, петок, 3 јули 2020 на средби со жителите на општина Куманово каде кумановчани  „очи во очи„ се запознаа со десетте стратешки определби содржани во Платформата „Битка за Македонија„ кои се нашиот план и визија за Македонија.

Во изјава за медиумите Бачев и Кекеновски истакнаа:

МИА

Скопје 1

Макфакс

Вечер

Независен

Весник

Опсервер

Утрински весник

Опсервер

Центар

Вечер прес

Тајм

Грид

Вести

image_print