Фото 14

(ВИДЕО) Бачев: Народот ќе победи, главата горе Македонци ова е наша земја ние одлучуваме

Jul 15 2020
(0) Comments

Гласање, Единствена Македонија и Коалиција „Никогаш северна – само Македонија“
проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија
Скопје, среда, 15 јули 2020

Претседателот на Единствена Македонија и носител на кандидатска листа на Единствена Македонија и Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ во изборната единица 4, Јанко Бачев гласаше на избирачкото место во општина Центар.

Центар за комуникации на Единствена Македонија
Скопје, среда, 15 јули 2020

image_print