187

Реакција за најавите за кривични пријави

Nov 11 2018
(0) Comments

Реакција, недела, 11 ноември 2018, Драган Угриновски член на Извршниот комитет на Единствена Македонија и претседател на МПЗ Твродокорни

АБЕ ОЛИВЕР, ДО КОГА ЌЕ БИДЕТЕ ВО УЗДИТЕ НА АЛБАНЦИТЕ.

ДО КОГА СО ВАС ЌЕ УПРАВУВААТ МЕДИУМИТЕ ОД ТИПОТ НА АЛСАТ-М И ТВ-21?

АКО НЕШТО НАПИШАТ ИЛИ ЗАПЛАЧАТ ОНИ, ВИЕ ВЕДНАШ РЕАГИРАТЕ, ШТО БИ РЕКЛЕ ,,ОНИ ОКОМ А ВИЕ СКОКОМ,,

ШТО НЕ СКОКНАВТЕ ЗА ГОВОРОТ НА ОМРАЗА НА ДЕМОНСТРАНТИТЕ ВО ТЕТОВО?

ШТО НЕ СКОКНАВТЕ НА ГОВОРОТ НА ОМРАЗА НА ПОТПРЕСЕДАТЕЛОТ НА СДС?

ШТО НЕ СКОКНАВТЕ НА ПЕЕЊЕ НА СТРАНСКИ ХИМНИ ВО ЗАКОНОДАВЕН ДОМ?

ШТО НЕ СКОКНАВТЕ ЗА ЗНАМИЊАТА НА СТРАНСКИ ДРЖАВИ ВО ЗАКОНОДАВНИОТ ДОМ И СЕКАДЕ НИЗ МАКЕДОНИЈА?

ШТО НЕ СКОКНАВТЕ ИАКО НЕ СМЕ ЧЛЕНКА НА НАТО И ЕУ, А СЕКАДЕ ПО ДРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ СЕ ВЕЈАТ.

ШТО НЕ СКОКНАВТЕ ???….. (УШТЕ ЗА МАЛ МИЛИОН РАБОТИ)… АМА НЕ СКОКАТЕ..ЗОШТО ТАКА….

ДА, ДА, И ПРАТЕНИКОТ САШЕ ВАСИЛЕВСКИ РЕЧЕ ТИЕ МУ СЕ БРАЌА И ЗАТОА ГИ ШТИТИ.

ДА.ДА. НИЕ НЕ СМЕ МУ БРАЌА, БИДЕЈЌИ СМЕ МАКЕДОНЦИ, СО ШТО ДОКАЖУВА И САМИОТ ТОЈ ДЕКА НЕ Е МАКЕДОНЕЦ.

НИЕ ЗНАЕМЕ ЗОШТО НЕ СМЕЕТЕ ДА СКОКНЕТЕ, ВИЕ СТЕ УЦЕНЕТИ ОД НИВ ,,АКО И ЕДНО ВЛАКНО ИМ НЕДОСТАСУВА ОД ГЛАВАТА НА БРАЌАТА НА САШЕ ВАСИЛЕВСКИ,, ЗНАЕМЕ ДЕКА КЕ ПАДНЕ КОАЛИЦИЈАТА, А СО САМОТО ТОА ЌЕ ВИ ПАДНЕ ВЛАДАТА.

ВАС ВИ Е СТРАВ ОД ТОА, СТРАВ ВИ Е ОД ПАЃАЊЕ, ЗАТОА СКОКАТЕ И СКОКАТЕ.

ВИЕ СКОКАЈТЕ КОЛКУ САКАТЕ , НИЕ СМЕ РЕШЕНИ ДА ГО ИЗДРЖИМЕ ВАШИОТ ТЕРОР, НО ШТО ПОСЛЕ ПАДОТ ОД СКОКАЊЕТО???

ДАЛИ СТЕ РАЗМИСЛИЛЕ ДЕКА НЕ СТЕ ВЕЧНИ???

ДАЛИ ЗНАЕТЕ ШТО Е ДОМИНО ЕФЕКТ, БУМЕРАН И ДА НЕ НАБРОЈУВАМ…

МАКЕДОНИЈА КЕ ПОБЕДИ

МЕНЕ МАКЕДОНЦИТЕ МИ СЕ БРАЌА

МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ!