35238495_477590226031493_6905105233441980416_o

Угриновски за Радио 3zzz од Мелбурн: Кризниот штаб за референдумот ќе ја добие битката за Македонија

Aug 02 2018
(0) Comments

Интервју, Единствена Македонија
Драган Угриновски член на Извршниот комитет на Единствена Македонија
Скопје, четврток, 2 август 2018

Членот на Извршниот комитет на Единствена Македонија Драган Угриновски, денес, четврток, 2 август 2018 за големиот национален празник Илинден имаше празнично интервју за Македонската програма на Радиото 3zzz од Мелбурн, Австралија со новинарот Ицо Најдовски Перин.