Атанас,

Иванов: Нема проблем, има ситуации кој барат да се прашаме што се бара од нас, ситуациите во Македонија бараат дејствување

Jul 10 2020
(0) Comments

Интервју, Коалциција „Никогаш северна – само Македонија“ 
Атанас Иванов, Општински комитет Гевгелија
Гевгелија, петок, 10 јули 2020

Центар за комуникации на Единствена Македонија
Гевгелија, петок, 10 јули 2020

image_print