_uploads_thumbs_resize_800x420_391702

(ВИДЕО) Науновски: Со антимакедонските договори со Грција и Бугарија одиме во амбисот, мора да ги поништиме

Oct 19 2019
(0) Comments

Дебата, Единствена Македонија
проф. д-р Тони Науновски, член на Извршниот комитет на Единствена Македонија и проф. д-р Мирјана Најчевска  
Скопје, среда, 2 октомври 2019

Членот на Извршниот комитет на Единствена Македонија Тони Науновски со Мирјана Најчевска, вечерва, среда, 2 октомври 2019 гости во емисијата „Само вистина„ на Телевизија Канал 5 со новинарката Мирјана Трпчевска.

ПРВ ДЕЛ

ВТОР ДЕЛ

 

 

image_print