(ВИДЕО) Бачев во „Само вистина“: На изборите од се по нешто, партии по задача, посебен план за фалсификат врз Единствена Македонија – еве ги доказите

Дебата, Единствена Македонија
проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија и Филип Петровски  
Скопје, четврток, 20 август 2020

Претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев со Филип Петровски, вечерва, четврток, 2о август 2020 гости во емисијата „Само вистина„ на Телевизија Канал 5 со новинарот Александар Видиновски.

Центар за комуникации на Единствена Македонија
Скопје, четврток, 20 август 2020

Медиуми:

Канал 5

Слободен печат

Стандард

Локално

Цивил Медиа

Фронтлајн

Македонски весник

Стандард

Слободен печат

Локално

Вести

Тајм

Грид

Вести