sobir

Бачев се обрати на собирот на Осогово

May 02 2010
(0) Comments

Претседателот на НДМ, Јанко Бачев, на покана на Круна „Мактеон„ со која раководи Симеон Иванов – Канго, член на Централниот комитет на НДМ, на 2-ри мај 2010 година се обрати на 15-тиот јубилеен собор на планината Осогово.

image_print